Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@13:10:42 GMT

به درک بروید و بهشت را تجربه کنید! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۷۱۸۰۱

به درک بروید و بهشت را تجربه کنید! (+عکس)

پول‌نیوز -  اگر یک روز از زندگی خسته شدید و امیدتان رو به کم سو شدن رفت، به درک سفر کنید و زندگی را از سر بگیرید. به راستی این درک است که به شما امید تازه می‌دهد.




بسیاری از افراد با شنیدن نام درک، حس بدی پیدا می‌کنند و به فکر مردن می افتند. در حالی که نمی‌دانند گاهی درک، می تواند امیدبخش بهشتی زیبا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر از چابهار ۱۷۰ کیلومتر از جاده را پیش بروید، به یکی از دورترین نقاط ایران می‌رسید. در آنجا روستایی است که به نام بدترین طبقه جهنم، یعنی درک معروف است، این درحالی است که گشت و گذار در روستا، تجربه بودن در بهشت را زنده می‌کند.
شاید توصیف روستای درک کار آسانی نباشد، زیرا باید این مکان را از نزدیک با چشم دید و آن را لمس کرد. جاده پر پیچ و خم این روستا جذاب است و پستی و بلندی بسیار دارد. باید از میان کوه‌های استوار این روستا، که هر کدام شکلی زیبا و خاص دارند بگذرید، تا به نخلستان‌های سر به فلک کشیده درک برسید. درک در زبان محلی به معنای عمق، گودی یا سکونت در کنار دره است. به دلیل اینکه این روستا در یک دره واقع شده به آن درک می‌گویند. درک روستایی است که شهریان می‌گویند اقامت در آن بهشت را تداعی می‌کند و برای آن‌ها بکر است، چون در شهر کویری وجود ندارد که به دریا برسد.

روستای درک، که نامش برای بسیاری آشنا و برای اکثر ایرانیان، ناآشناست، کویری است، پر از نخل‌های بلند، که در دوردست آن سراب دیده می‌شود. سرابی که برخی فکر می‌کنند سراب واقعی است، در حالی که سراب نیست کرانه دریای عمان است که به ساحل مکران می‌رسد. چهار نمونه ساحل صخره‌ای، ماسه‌ای، شنی و مرجانی به فاصله کمی از هم قرار داشتند و این موضوع جدا از تلاقی کویر و دریا، منحصر به فرد بودن آنجا را دوچندان می‌کرد.
در این روستا، دریای آرام، شن‌های نرم و طلایی رنگ در کنار آسمان صاف و نخل‌های سر به فلک کشیده، تصویری شبیه به کارت پستال‌های فانتزی ساخته است، در حالی که یک طبیعت زیبا و واقعی است. این روستا پر از تضاد و زیبایی است و می‌توان آن را یکی از بکرترین جاذبه‌های طبیعی چابهار، دانست.

کنار ساحل این روستا، ماهیگیران محلی، قررا دارند. ماهی‌گیرها لباس سفید با شلوارهای لیفه‌دار بر تن دارند و همه چیز آن منطقه برایشان عادی جلوه می‌کند. گویش مردم این روستا بلوچی غلیظ است و هر کسی متوجه سخنشان نمی‌شود. ساحل دریا و به طور کل روستای درک تمیز است و علت آن این است که این روستا تا چندین سال قبل تنها مختص به ۳۵۰ نفر بود که همدیگر را می‌شناختند و باهم زندگی می‌کردند، اما به ناگاه، بعد از آن، مردم از شهرهای مختلف به این منطقه سرازیر شدند. یکی از اهالی روستای درک بر این اعتقاد است که با وارد شدن افراد مختلف به روستا، روستا رونق گرفت اما طبیعت درک در حال از بین رفتن بود. لاک‌پشت‌های ساحل در حال مرگ بودند و هیچ کاری از کسی برنمی‌آمد.شاید حرف‌های این فرد بومی صحیح باشد.
زیبایی‌های این روستای کویری در کنار ساحل، غیرقابل وصف است. این روستا، شب زیبایی دارد و یکی از زیباترین شبهای عمرتان را می‌توانید در آن تجربه کنید. استان سیستان و بلوچستان از آن دست مناطقی است که علیرغم دیدنی‌های بسیاری که در خود جای داده، همچنان مهجور باقی مانده است. این استان جاذبه هایی دارد که برای بسیاری از ایرانیان ناشناخته است و فقط مردم بومی از آن مطلع هستند.
روستای درک، بهشتی است که این روزها به دلیل نزدیکی به چابهار، به مقصد پر ترافیک مسافران و گردشگران شده است.


منبع:کجارو

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: درک گردشگری پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • آیین گاوکشان 
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • لطافت هوای روستای گیامی پس از بارش باران در قالب تصاویر