Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخت نخل دیگری جایگزین نخل سَربریده «دَرَک» خواهد شد.

به گزارش ایسنا؛ روستای درک با تپه‌های ماسه‌ای در تلاقی با دریای مکران (عمان) و تک‌درخت نخل آن، چند سالی است در بین گردشگران شناخته شده که البته در تمام سال‌هایی که به واسطه منظره منحصربه‌فردش محل آمد و شد گردشگران بوده با چالش‌های بسیاری دست و پنجه نرم کرده، از زباله‌هایی که گردشگران در ساحل درک رها کردند و رفتند تا زیرپا گذاشتن هنجارها و فرهنگ مردم محلی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا خبر رسیده که تک‌درخت نخل ساحل دَرَک سر بریده شده است؛ درختی که در پاییز امسال، پای آن گازوئیل ریخته بودند تا خشک شود. محلی‌ها هنوز فرد یا افراد خاطی قبلی را پیدا نکرده‌اند که این‌بار در آستانه سفرهای نوروزی، با نخل افتاده بر زمین مواجه شدند.

عظیم اسحاقی، دهیار روستای گردشگری دَرَک به ایسنا می‌گوید: هنوز نمی‌دانیم بلاهایی که بر سر تک‌درخت ساحل درک آورده‌اند کار چه کسی یا کسانی بوده است. ما به پلیس گزارش داده‌ایم و بررسی‌ها درحال انجام است. از نیروهای امنیتی با توجه به تلاشی که چند وقتی است برای تخریب این منطقه گردشگری در استان سیستان و بلوچستان انجام می‌شود، می‌خواهیم به این موضوع رسیدگی کنند.

او ادامه می‌دهد: تک‌درخت نخل ساحل دَرَک با روستا فاصله دارد و شب‌ها کسی در ساحل نگهبانی نمی‌دهد و این فرصتی شده برای بعضی افراد معلوم‌الحال که این جاذبه گردشگری ساحل درک را نابود کنند. ما اجازه نمی‌دهیم روستای گردشگری دَرَک را تخریب کنند و روز جمعه، درخت نخل دیگری را در همان محل می‌کاریم تا نشان دهیم نمی‌توانند به این‌جا آسیبی وارد کنند.

اسحاقی می‌گوید: چند ماه پیش پای تک‌درخت نخل ساحل درک، گازوئیل ریخته بودند که خاکش را تعویض کردیم و خوشبختانه آسیب زیادی وارد نشده بود و درخت زنده ماند. این‌بار اما درخت را از تنه آن قطع کرده‌اند. این درخت که فقط سمبل گرشگری است، چه مزاحمتی برای دیگران دارد که این‌گونه قصد جانش را کرده‌اند؟ درخت نخل مثل انسان است، واحد شمارش "نفر" است، آسیب رساندن و بریدن آن، به مثابه ریختن خون و قتل یک انسان است.

دهیار روستای گردشگری درک تاکید می‌کند: درخت نخل درک از بین‌رفتنی نیست. ما برای توسعه گردشگری پایدار تلاش می‌کنیم و کاشت درخت نخل دیگری شبیه به درخت قدیمی در همین محل، در همین راستا انجام می‌شود.

روستای گردشگری دَرَک در بخش زرآباد از  شهرستان کنارک در نزدیک چابهار در استان سیستان و بلوچستان واقع شده که از تک‌درخت ساحل آن به عنوان «نماد زیست ساحل کویری» یاد می‌شد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روستای گردشگری د ساحل درک ساحل د

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل آسا و وقوع سیل در چابهار و گذشت بیش از دوماه از آن، بخش‌های زیادی از مناطق شهرستان‌های اطراف از جمله دشتیاری و روستا‌های حومه با قطع دسترسی به راه‌ها و معضل آب گرفتگی معابر مواجه‌اند.

 

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان
  • یادی از منادی وحدت در سیستان و بلوچستان
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) روستای پزم تیاب سیستان و بلوچستان بعد از سیل
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد